Over onze
Geschiedenis
Sinds 1999
Al 25 jaar vakmanschap
Banketbakkerij van Ommeren viert 25 jaar vakmanschap! Inmiddels ook een familiebedrijf want ook onze dochters werken met dezelfde passie in het bedrijf. Of het nu gaat om gebak, brood of tussendoortjes, u proeft de kwaliteit in elk hapje. U kunt uw favorieten eenvoudig bestellen en wij zorgen ervoor dat ze bij u thuis worden bezorgd. Kom langs en vier dit jubileum met ons mee, of geniet van onze lekkernijen vanuit uw eigen huis!
Onze tijdslijn staat hieronder afgebeeld.
De winkel
Elk seizoen heeft zijn eigen producten en sfeer.
Onze winkel bruist voortdurend van activiteit en vernieuwing. Elk seizoen brengt een unieke selectie producten met zich mee, afgestemd op wat dat moment van het jaar zo bijzonder maakt. De decembermaand is zonder twijfel onze specialiteit, met een uitgebreid assortiment vol feestelijke lekkernijen die perfect passen bij de gezellige winterdagen.
Wij proberen de sfeer altijd terug te laten komen in de winkel.
Maar ook de rest van het jaar is er volop te genieten van wat wij te bieden hebben. We laten ons inspireren door de seizoenen, wat je bijvoorbeeld terugziet in onze verfijnde chocoladeproducten of in de manier waarop we werken met vers fruit. Wanneer bepaalde soorten fruit op hun best zijn, verwerken we die graag in onze taarten en gebakjes, zodat elke hap een ode is aan de smaak van het moment.
Bij ons vind je niet zomaar producten, maar een steeds veranderende collectie die het hele jaar door voor verrassingen zorgt. Elk seizoen vertelt zijn eigen verhaal, en wij brengen dat verhaal tot leven in al onze creaties.
Tijdlijn
1999
Alex neemt bakkerij Ooms over
Het begin van een familiebedrijf
2000
Vader Leo komt werken in bakkerij
Leo komt de bakkerij ondersteunen door middel van bestellingen bezorgen. Ook is hij regelmatig in de winkel te vinden.
2001
René, de broer van Alex begint als leerling
René volgt de banketbakkers opleiding en komt in de bakkerij stage lopen. Vervolgens is hij in de bakkerij blijven werken.
2021
Guusje, de jongste dochter gaat de opleiding banketbakker volgen
Guusje heeft haar middelbare school afgerond en gaat ook de bakkersopleiding volgen. Ook zij kan haar stage in de bakkerij lopen en afronden.
2023
René stopt bij van Ommeren
Na 22 jaar stopt René als banketbakker. René heeft een andere baan gevonden en richt zijn pijlen daarop.
2023
Ook Jip, de oudste dochter komt werken in de bakkerij
Jip is tot deze tijd werkzaam in het Prinses Maxima ziekenhuis en zegt haar baan op om ook in de bakkerij te komen werken. Jip is te vinden in de bakkerij en in de winkel.
2024
Guusje behaalt haar diploma
Guusje slaagt voor de examens en komt nu full time werken in de bakkerij als banketbakker.
2025
Opening KoffieCorner
Het pandje voor de bakkerij komt vrij en we beginnen met het schenken van verse koffie, thee, fris en veel van het lekkers uit de bakkerij.